Page Heading

Frakt & Leverans

Viktig!
Tips! Ladda hem appen Postnord och Mina Paket för att följa alla beställningar du gör på nätet.

Vad kostar frakten?

Frakt kostar 49 kr oavsett hur många produkter ni köper. Fri frakt vid köp över 699 kr inom Sverige.

Vilka leveranssätt har ni?
Vi erbjuder leverans via två olika speditörer, till olika priser. De är Postnord och DHL. I varukorgen hittar du vilka alternativ som finns tillgängliga för just din adress.

Hur spårar jag min order?
Spårningsinformation skickas till den e-post, eller det telefonnummer som angivits vid beställning, när din order har lämnat vårt lager. Kontakta oss snarast om du har uppgett fel information, kontakt@butikkom.com

Hur lång leveranstid är det?
Vanligtvis är leveranstiden 2-5 arbetsdagar. Vi skickar alltid 1:a-klass försändelser. Vid större kampanjer kan det ta något längre tid.

Nått gick fel med min leverans!
Har något hänt med din leverans eller saknas någon vara? I första hand skall skador på paketet dokumenteras med bilder, utan bilder kan vi inte åtgärda eventuella fel. Saknas någon vara eller fick du fel? Mejla oss inom 5 dagar av mottagande av din order. Desto mer information vi kan få direkt desto snabbare kan vi hjälpa dig med problemet.

Jag vill stoppa min order, hur gör jag?
Då vi plockar och packar alla ordrar väldigt snabbt, så kan det vara svårt. Därför är det viktigt att du kontaktar oss och meddelar att du vill stoppa din order så fort som möjligt. Du kommer som snabbast i kontakt med oss genom chatten. Om vi inte finns tillgängliga så går det alltid bra att mejla kontakt@butikkom.com. Om din order redan hunnit plockats kan vi tyvärr inte stoppa den eller göra några justeringar.

Vid icke uthämtat paket debiteras 250 kr
Vid leverans till ombud har du 10 dagar på dig att hämta ut ditt paket efter att du fått avisering om att du kan hämta ut ditt paket. Under den tiden går 2 sms-aviseringar ut till dig. Efter denna perioden går paketet i retur till oss och speditören tar ut en avgift om 250 kr för de hanteringskostnader som uppstått. Detta betalas av kunden när paketet returnerats till oss.

Vad gör jag om jag erhållit en trasig försändelse?
Har ditt paket fått en transportskada är det viktigt att du behåller allt emballage och innehåll, så att vi vid behov kan besiktiga det. Kontakta oss så fort som möjligt via kontakt@butikkom.com. Vår reklamationsavdelning kommer sedan att kontakta dig via mail för vidare hantering av ärendet.

Jag har fått ett spårningsnummer, men det går inte att spåra?
Det kan ta upp till 2 arbetsdag innan spårningsnumret uppdateras.

Kan jag förlänga liggtiden för mitt paket som ska hämtas hos ett Service Point?
Tyvärr, i dagsläget finns det ingen möjlighet att förlänga liggtiden hos Service Point.